Auto Stipt
Beter dan goed.
DSC06428.jpg

Diensten

Bij Auto Stipt bent u aan het juiste adres voor:


Onderhoud

U wilt een auto die veilig en betrouwbaar is en blijft, dat vraagt om regelmatig onderhoud. Ik adviseer u dan ook om de auto regelmatig te controleren en de kleine en grote beurt op tijd uit te laten voeren. In welk merk auto u ook rijdt, u kunt altijd bij Auto Stipt terecht.

'S morgens voor 08:00 uur brengen is 's avonds na 17.00 uur ophalen. Indien nodig, staat er voor u gratis passend vervangend vervoer klaar. Als de onderhoudsbeurt extra kosten met zich meebrengt zal ik u hierover vooraf informeren, zodat u niet achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan.

Kortom ik zorg ervoor dat uw auto in topconditie is en blijft.


Reparaties

Bij Auto Stipt bent u op het juiste adres voor een reparatie aan uw auto. Opgeleid als eerste monteur, met 14 jaar ervaring, met een moderne werkplaats met alle nodige apparatuur, kunt u uw auto hier neerzetten met het vertrouwen dat elke reparatie vakkundig wordt uitgevoerd.

Bent u benieuwd wat een bepaalde reparatie aan uw auto zou gaan kosten, twijfel niet en neem vrijblijvend contact met mij op.APK keuring

Bij Auto Stipt kunt u terecht voor een eerlijke en betrouwbare APK keuring van uw auto en bedrijfswagen. U wordt snel en vakkundig geholpen. De APK keuring is verplicht voor iedere auto die ouder is dan drie jaar en keert ieder jaar weer terug.

Ik controleer onder andere uw remmen, uitlaatsysteem, banden en de verlichting van uw auto. Auto Stipt is een officieel keuringstation en na het keuren van uw voertuig ontvangt u een keuringsrapport.

Uiteraard kan ik het rapport voor u toelichten en u voorzien van eventuele adviespunten. Zo heeft u een goed beeld van de huidige staat van uw voertuig.


Verzorging schadeherstel

Heeft u autoschade, dat is ontzettend vervelend. Voorkom verder oplopende schade en breng uw auto langs bij Auto Stipt. Zelfs de kleinste schade kan tot grote gevolgen leiden. Auto Stipt zorgt voor een professionele inspectie en zal u begeleiden bij het schadeherstel aan uw auto.

Ik zorg ervoor dat u zoveel mogelijk ontlast wordt. Heeft u schade aan uw auto, laat u dan vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden op het gebied van schadeherstel. Diagnose

Een brandend motormanagementlampje, verminderd motorvermogen, een vreemde trilling, inhouden, stotteren, verhoogd brandstofverbruik. Zomaar wat voorbeelden van vervelende storingen aan uw auto waar ik u graag vanaf help.

Met behulp van de juiste diagnose apparatuur ben ik in staat storingen te lokaliseren en te verhelpen, bij voertuigen van alle merken. Het is soms niet direct duidelijk waar de oorzaak ligt maar met een gedegen, stapsgewijze aanpak komen we er altijd uit.


Airco Service

Verkoeling in de zomer en onbeslagen ramen in de winter. Een airco zorgt voor meer comfort, houd je fris en daarmee scherp. Het is daarom wel zo fijn dat uw airco goed werkt. Om ervoor te zorgen dat uw airco goed blijft werken is het van belang dat u deze regelmatig laat controleren.

Wist u dat de airco niet standaard onderdeel is van de controle tijdens de APK of een onderhoudsbeurt? Een airco is niet onderhoudsvrij, uw airco verliest namelijk gemiddeld tot 10% koudemiddel per jaar. Onderhoud regelmatig uw airco voor een optimale werking en om eventuele grotere reparaties te voorkomen.